Bosch Aerotwin

Atunci cand cautam sa achizitionam stergatoare de parbriz, cautam, de obicei, cele mai eficiente la un pret rezonabil. Fiabilitatea si performantele stergatoarelor sunt esentiale intrucat acestea, in unele situatii, ne pot salva viata. De acea este vitala alegerea unei marci care garanteaza cele de mai sus. Bosch Aerotwin este una dintre acestea.

bosch aerotwin

bosch aerotwin

Bosch e una din cele mai mari companii specializate in productia pieselor de schimb pentru autoturisme, de acea foarte multi soferi aleg stergatoarele Bosch Aerotwin.

Bosch Aerotwin contin un spoiler de plastic si sine metalice flexibile (evodium) in lamele stergatoarelor. Astfel, folosind Bosch Aerotwin, stergatoarele Dvs. nu numai ca se vor potrivi perfect dar vor adera foarte bine la suprafata de contact.

Un altvanataj al stergatoarelor Bosch Aerotwin este durabilitatea acestora. Ele nu vor trebui schimbate la fel de des ca si stergatoarele conventionale, multumita designului si comportamentului materialelor acestora pe timp de iarna. Gheata, in general, dauneaza stergatoarelor insa Bosch Aerotwin previne formarea ghetei la incheieturi.

bosch aerotwin

bosch aerotwin

Un alt avantaj oferit de un set de stergatoare Bosch Aerotwin consta in faptul ca greutatea acestora este distribuit in mod egal pe suprafata de stergere. Asta inseamna ca nu vor suferi mai multa uzura in anumite locuri si nu vor lasa dare de apa. Alt avantaj conferit de aceasta proprietate: stergatoarele Bosch Aerotwin vor rezista mai mult.

Per total, stergatoarele Bosch Aerotwin rezista mai mult, sunt potrivite pentru mai multe conditii de condus, si sunt mai silentioase decat stergatoarele conventionale.Costurile legate de inlocuirea acestora sunt si ele mai scazute, daca luam in considerare durata de viata extinsa la Bosch Aerotwin.

bosch aerotwin

bosch aerotwin

Lasă un comentariu